Polityka prywatności

W Centrum Medycznym iMed24 szanujemy nie tylko zdrowie naszych Pacjentów ale także  prywatność użytkowników naszego serwisu. Przeczytaj dokładnie poniższe informacje, aby lepiej zapoznać się z naszą polityką prywatności.

Centrum Medyczne iMed24 S.A. zgodnie z art. 24 ust.1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926, z późn. zm.) przekazuje poniżej informacje na temat przechowywania, przetwarzania i celów przetwarzania danych, mającą charakter zapewnienia o zachowaniu należytej staranności po stronie iMed24 S.A..  

  1. Administratorem podanych danych osobowych jest  iMed24 S.A. z siedzibą w Krakowie (31-864) przy al. Jana Pawła II 41f.
  2. Wypełnienie formularza kontaktowego lub wniosku online oznacza przesłanie danych osobowych znajdujących się w formularzu/wniosku online do iMed24. Dane będą przetwarzane przez iMed24 w celu podjęcia przez iMed24 na Pana/Pani wniosek niezbędnych działań związanych przekazaniem informacji, sprzedażą i marketingiem własnych produktów i usług iMed24. Państwa dane osobowe nie będą przekazane przez iMed24 podmiotom trzecim.
  3. Podanie przez Państwa danych jest dobrowolne, jednakże ich podanie warunkuje wykonywanie czynności o których mowa w pkt 2. iMed24 informuje o przysługującym Państwu na podstawie art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych prawie dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania.
  4. W celu zmodyfikowania lub usunięcia danych prosimy o kontakt pod adresem mailowym: kontakt@imed24.pl
  5. Informujemy, iż na podstawie art.10 ust. 2 ustawy z 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., nr 144, poz. 1204, z późn. zm.) udostępnienie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej od  iMed24 informacji handlowych w rozumieniu art. 2 pkt 2 wymienionej wyżej ustawy.

Polityka Cookies

Centrum Medyczne iMed24 wykorzystuje pliki cookies, aby pozyskiwać informacje pozwalające między innymi na usprawnienie strony internetowej www.imed24.pl.

Odwiedziny serwisu internetowego Centrum Medycznego, w przeglądarce internetowej zezwalającej na wykorzystanie plików cookies, są równoznaczne z wyrażeniem zgody użytkownika na ich wykorzystywanie.

Pliki cookie, złożone z ciągu liter i znaków, są umieszczane w komputerze odwiedzającego przez serwery stron internetowych. Pozwalają one właścicielowi witryny, która jest odwiedzana, odróżnić odwiedzającego od innych użytkowników strony. Cookie nie mogą być wykorzystane przez iMed24 do uruchomienia jakiegokolwiek kodu na komputerze odwiedzającego, a co za tym idzie, nie mogą służyć do uruchomienia na nim wirusów i innego złośliwego oprogramowania. Nie mogą również posłużyć do przeglądania zawartości komputera odwiedzającego.

Istnieje prawny obowiązek uzyskania zgody odwiedzającego, na używanie wszystkich rodzajów plików cookie, z wyjątkiem plików cookie należących do kategorii „Konieczność”. Zgodę tą można wyrazić poprzez ustawienia przeglądarki internetowej. Aby dowiedzieć się więcej o zarządzaniu plikami cookie, w tym jak dostosować lub zmieniać ustawienia przeglądarki w celu zablokowania plików cookie lub informowania o ich wysyłaniu, należy skorzystać z funkcji Pomoc w przeglądarce lub odwiedzić stronę www.aboutcookies.org, na której znajdują się  informacje na temat zarządzania plikami cookie w różnych przeglądarkach. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych tu cookies.

Należy jednak pamiętać, że całkowite wyłączenie obsługi plików cookie może spowodować obniżenie funkcjonalności Serwisu, na przykład, można utracić dostęp  do wszystkich obszarów serwisu bądź nie otrzymywać spersonalizowanych informacji podczas ich przeglądania.

Już teraz podaj nam adres e-mail! I korzystaj na bieżąco z nowych promocji i zniżek w CM iMed24!

Poznaj naszą ofertę:

+48 12 376 31 31